Team Bentoniet Fabriek
Neem contact op
Het team van De Bentoniet Fabriek heeft alle expertises in huis die nodig zijn binnen dit vakgebied. We zijn groeiende, dus wil jij je aansluiten bij dit team? Check dan onze vacatures en wie weet sta jij hier binnenkort tussen!

Marcel Griffioen

Bedrijfsleider

Marcel is er vanaf het begin bij en is bedrijfsleider. Het mooiste aan zijn werk vindt Marcel, Service bieden aan klanten en oplossingen bedenken. Werken met enthousiaste mensen die samen dezelfde doelstelling hebben.

Heb jij een vraag aan Marcel? Je kunt mailen naar marcel@debentonietfabriek.com of hem bellen op +31 6 205 456 07

Mark Verhoef

Productiemedewerker

Mark is onze vrolijke zingende productiemedewerker, het leuke aan zijn werk vindt hij de verantwoordelijkheid en de zelfstandigheid. Dat zal ook de reden zijn dat hij lekker meezingt met de Hollandse hits die langskomen op de radio of zelf streamt. Mark vindt de kwaliteit van zijn werk belangrijk en houdt zich naast zijn dagelijkse werkzaamheden ook bezig met de kwaliteitscontrole. Het testen van de reologie is iets wat hij zich graag eigen maakt. Ook de planning van de productie is een taak die hij zeer serieus neemt. In zijn vrije tijd loopt Mark graag hard en volgt hij sporten zoals wielrennen en voetbal op de voet.

Wilt u meer informatie over onze producten?